dinsdag 8 mei 2012

De boot weer bezocht

Op 2 mei hebben we de boot weer bezocht en hopelijk (we durven niets meer met zekerheid te zeggen) gaat ze eind deze maand in het water. De motor, generator en Simrad apparatuur zijn getest en ok bevonden. Het interieur is bijn klaar, maar er moet nog wel het een en ander gebeuren. Door verf tekort...... is de spiegel nog niet gespoten. De metallic verf moet uit Engeland komen en Zuid Afrika is niet al te vlot bij customs.
We wisten wel dat een boot complex in elkaar zit, maar zo erg. Het is nog ingewikkelder dan een huis, dus we zijn nog wel even bezig om alles onder de knie te krijgen en te testen voor ons vertrek in december(ja 2012)
Lijnen en ankerketting zijn besteld en ook vrijwel alle veiligheids spullen zijn aan boord voor een keuring, ander mag de boot niet in de jachtclub liggen... De mast en al zijn toeters en bellen gecontroleerd, zodat deze geplaatst kan worden zodra de boot in het water gaat. We kunnen dan dezelfde kraan gebruiken.
Deze maand zullen we wel weer naar CT gaan, maar Niels moet eerst nog naar een vakbeurs in Durban voor Lily Pond a.s. weekend en we zijn ook aan het verhuizen van lodge naar onze chalet 50m verderop.

Dit was het weer, zodra meer opwindend... nieuws komen we weer in de lucht.

Groetjes,
Niels & Margret  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten